Зміст | |
|
Молочне тваринництво України: стан та перспектива | |
Ладика В. І., Бондарчук Л. В. |
Характеристика ремонтних телиць української червоно-рябої молочної породи за розвитком живої маси | |
Хмельничий Л. М., Лобода В. П. |
Ефективність довічного використання корів різних країн селекції | |
Полупан Ю. П. |
Вікові особливості природної резистентності молодняку волинської м’ясної породи в умовах Львівщини | |
Бабік Н. П., Федорович Є. І., Гурський І. М. |
Аналіз породного складу коней спортивного напряму використання | |
Бондаренко О. В., Ільницька Т. Є. |
Селекційна оцінка генофондових популяцій червоної степової породи на півдні України | |
Буюклу Г. І., Буюклу М. І., Писаренко А. В. |
Розробка технології вирощування товарної риби в умовах орендних ставів | |
Вербельчук С. П., Вербельчук Т. В., Максименко О. Г. |
Теоретичні і практичні підходи до збереження вітчизняних локальних порід тварин | |
Вишневський Л. В. |
Мінливість живої маси та приростів гібридних свиней в процесі їхнього вирощування | |
Войтенко С. Л., Горобець В. О. |
Селекционная оценка кобыл орловской рысистой породы | |
Глушак И. И. |
Гетерогенний підбір та його вплив на молочну продуктивність тварин різних внутрішньопородих типів української червоної молочної породи | |
Гнатюк С. І., Гнатюк М. А. |
Продуктивні та відтворні якості корів-первісток різного походження | |
Кальчук Л. А., Попадюк Т. С. |
Роль абердин-ангуської породи в породотворчому процесі м'ясної худоби в Україні | |
Колісник О. І. |
Ефективність розведення сумського внутріпородного типу української чорно-рябої молочної породи великої рогатої худоби | |
Обливанцов В. В. |
Ефективність використання первісток української чорно-рябої молочної породи, вирощених за різних технологій у молочний період | |
Чумаченко І. П., Маньковський А. Я., Коропець Л. А., Антонюк Т. А. |
Залежність молочної продуктивності корів української чорно-рябої молочної породи від живої маси в період їх вирощування | |
Кузів М. І., Федорович Є. І. |
Сравнительная характеристика различных методов определения пола молодняка птиц | |
Омар Хусейн Али, Бондаренко Ю. В., Остапенко В. И. |
Динаміка живої маси та біохімічних показників крові свиней різних генотипів | |
Петренко М. О. |
Залежність молочної продуктивності та відтворювальної здатності корів-первісток від стресостійкості їхніх батьків | |
Пришедько В. М. |
Морфологічна оцінка вимені корів української червоної молочної породи різного віку першого осіменіння | |
Проноза О. Л. |
Продуктивні якості свиней сучасних генотипів зарубіжної селекції за різних методів розведення в умовах Одеського регіону | |
Сусол Р. Л. |
Медова продуктивність та активність інвертази українських бджіл | |
Таран С. І. |
Щодо скороспілості бугаїв м’ясних порід | |
Угнівенко А. М. |
Характеристика корів української червоної молочної та голштинської порід за морфофункціональними властивостями вимені й молочною продуктивністю | |
Черненко О. І. |
Залежність товщини шпику гібридного молодняка від віку досягнення ними живої маси 100 кг | |
Шаферівський Б. С. |
Лінійна оцінка бугаїв-плідників голштинської та української чорно-рябої молочної порід за екстер’єрним типом їхніх дочок | |
Шевченко А. П., Хмельничий С. Л. |
Вміст мікроелементів у крові корів молочних і комбінованих порід в умовах західного регіону України | |
Федорович В. В. |
Вовнова продуктивність та фізико-хімічні показники вовни гірськокарпатських овець | |
Чокан Т. В., Федорович Є. І. |
Аналіз генетичних трендів за основними селекційними ознаками української чорно-рябої молочної породи | |
Бикадоров П. П. |
Взаємозв’язок живої маси ремонтних телиць з терміном їх продуктивного використаннямолочної породи у період їх вирощування | |
Данець Л. М. |
Влияние паратипических факторов на биоструктуру тканей и органов кроликов | |
Коцюбенко А. А. |
Вплив тривалості міжотельного періоду на продуктивність та відтворювальну здатність корів української бурої молочної породи та внутріпородного типу української чорно-рябої молочної породи | |
Приходько М. Ф. |
Способи корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів | |
Машкін М. І., Могутова В. Ф. |
Особливості якості туш свиней різних порід, оцінених за методами европейської системи | |
Баньковська І. Б. |
Використання суміші антиоксидантів у технології виробництва вареної ковбаси | |
Божко Н. В., Тищенко В. І. |
Історичні аспекти розвитку пива | |
Болгова Н. В., Бондарчук В. М. |
Прогресивні технології підвищення якості харчових яєць | |
Вакуленко Ю. О. |
Хімічний склад і технологічні властивості буйволиного, кров’ячого, овечого молока та їх сумішей при виробництві сиру бринза | |
Гузєєв Ю. В., Гончаренко І. В. |
Сучасна технологія утилізації гною на свинокомплексі | |
Іванов М. Ю., Волощук В. М., Іванов В. О. |
Вплив бактофугування на показники якості молока-сировини для сиру кисломолочного | |
Кітченко Л. М. |
Оцінка обсягів, якості та вартості заготовленого молока в залежності від джерел постачання та сезонних факторів | |
Ковальчук І. В., Барановська В. А., Селезньова О. А. |
Продуктивні та репродуктивні якості голштинських корів п’ятої лактації за інтенсивної технології експлуатації | |
Литвищенко Л. О., Піщан І. С. |
Розробка м’ясних геродієтичних продуктів – пріоритетний науковий напрямок | |
Пешук Л. В., Гащук О. І., Москалюк О. Є., Гагач І. І. |
Вплив способуохолодження м’яса на якість сировини | |
Мірошник А. М., Підпала Т. В., Назаренко І. В. |
Вплив технологічних особливостей на відгодівельні показники свиней | |
Повод М. Г. |
Оцінка екологічних аспектів переробки продукції тваринництва | |
Стріха Л. О., Дуляк Д. О. |
Формування природної кормової бази рибоводних ставків та її використання рибами різних видів | |
Тищенко В. І., Божко Н. В. |
Использование роботизированных доильных установок – преимущества и проблемы | |
Трофимов А. Ф., Тимошенко В. Н., Музыка А. А., Москалев А. А., Ковалевский И. А., Песоцкий Н. И., Кирикович С. А., Шматко Н. Н. |
Показники м’ясності молодняку свиней в залежності від стресостійкості | |
Церенюк О. М. |
Фактори, які впливають на якість м'яса | |
Цигура В.В. |
Ефективність та зручність технологічних процесів видалення гною з місць утримання | |
Шабля В. П., Адмін О. Є., Задорожна І. Ю., Осипенко Т. Л., Чехічин А. В., Балагуровська Н. Л. |
Використання амарантового борошна в технології м’ясних січених напівфабрикатів | |
Страшинський І. М., Гончаров Г. І., Казько І. С., Фурсік О. П., Коломієць Р. А. |
Морфологічні та функціональні властивості вим’я тварин різних ліній української чорно-рябої молочної породи | |
Понько Л. П. |