#tags
Gladiolus tenuis, Ppd-D1, інвазіяґрунту, інтенсивність ураження рослин, А lternaria spp, агробактерії, агрохімічні показники, адаптивна технологій, азотфіксуючі та фосфатмобілізівні бактерії, алель - специфічна ПЛР, альтернативна система удобрення, апікальна меристема, Білопільський район, біогенні елементи, біопрепарати, біотестування, біохімічний склад, біохімія, багатобульбовість, бактеріальний препарат, батьківські форми, безвірусна картопля, буряк столовий, відносна стабільність, вірусні хвороби, важкі метали, вапнування ґрунту, вегетативне розмноження, вегетаційний період, висота, висота рослин, вихід біопалива, вкоріненість, вміст білка, вміст білку, вміст гумусу, вміст та умовний вихід жиру, вміст та якість клейковини, вміст цукрів, водоспоживання, вологість, врожайність, вуличне озеленення, гібридизація, гібридне покоління, гідротермічна обробка, гідротермічний коефіцієнт, генетичний аналіз, генотип, гній, голозерні сорти, гомеостатичність, гречка, грунт, Гумат калію, гумус, густота стояння, декоративні види, декоративність, добрива, дози добрив, дози мінеральних добрив, екологічна безпека, екологічна пластичність, елементи продуктивності, емістим с, енергозбереження, ефірна олія, ефект домінування, ефектидепресії, живці, забруднення, зав ’ язування насіння, загальна і специфічнаадаптивна здатність, загальна кущистість, збережуваність, здерев ’ янілі живці, зерно, зрошення, кабачок, картопля, картопля рання, картопляна цистоутворююча нематода, картопляПостановка проблеми, клімат, клас якості, коефіцієнт варіації, коефіцієнт водоспоживанняПостановка проблеми, коефіцієнт продуктивності, комплексні водорозчинні добрива, комплексні мікродобрива, коноплі, контейнер, коренеплоди, кулінарна оцінка, лісорослинні умови, легкодоступні поживні речовини, луки, льон - довгунець, льон олійний, люпин вузьколистий, люцерна посівна, Мікрогумін, мікродобрива, мікрочеренкування, мінеральні добрива, манкоцеб, маса насіння, метеорологічні умови, методи діагностики, морква, морозостійкість, найменша істотнарізниця, насіннєва інфекція, насіннєва продуктивність, натура, натура зерна, нематодостійкість, неруйнуючі методи, норма висіву, норми висіву, обмінна кислотність, обмінний калій, обробіток ґрунту, обробка по вегетації, овес, овес голозерний, овочеві культури, озеленення, озима пшениця, озимий ріпак, ознаки, онтогенетична структура, опади, органічні добрива, оцінка стійкості, підживлення добривами, підкислення грунтів, післяжнивний сидерат, парні травосумішки, первоцвіт весняний, передпосівна обробка насіння, передпосівнаобробка, петунія гібридна, плівчатість, площа листків, площа листкової поверхні, площа листя, побічна продукція, пожнивні залишки, попередники, посівні якості, посухостійкість, потенційна та фактична насіннєвапродуктивність, приживлюваність, прискорене насінництво, продуктивність, продуктивна кущистість, протруйники, прядивна здатність волокна, пряносмакові рослини, псевдотсуга Мензіса, пшениця м ’ яка озима, пшениця озима, рівень екологізації, ріпак озимий, ріпак ярий, реакція грунтового середовища, регіон, регулятори росту, регулятори росту рослин, регуляториросту, репродуктивна депресія, Ридоміл Голд, ризобофіт, родючість, родючість ґрунту, розораність, розторопша плямиста, рухомі формифосфору, сірий лісовий ґрунт, самозапилені лінії, самшит, самшит вічнозелений, сафлор красильний, селекційні зразки, селекційна цінність генотипу, селекція, сидерати, симптоми, система удобрення, системи землеробства, скловидність, сміттєва і зерновадомішки, солома, соняшник, сорго кормове, сорго цукрове, сорт, сорт Рів ’ єра, сорти, соя, спельта, спосіб вирощування, спосіб обробітку ґрунту, спосіб сівби, спосібщеплення, способи сівби, стійкі сорти, стабільність, стандарт, стимулятори росту, столовий буряк, строк сівби, строки сівби, строки цвітіння, структура врожаю, структура урожайності, субстратПостановка проблеми, сумарнийфотосинтетичний потенціал, суха речовина, температура, товарність, товарність плодів, токсичність, топінамбур, трансформація in planta, тритикале, удобрення, умови, урожайність, урожайність насіння, фізіологічно - активні речовини, фітотоксичність, фітофтора, фаза розвитку, фенотип, флора, флюморф, фосфінотріцин, фотосинтетичнийпотенціал посівів, фунгіциди, хвороби і шкідники, число падання, чиста продуктивність фотосинтезу, чорна смородина, ширина міжрядь, яблуня, якість, якість бульб картоплі, ячмінь ярий, ґрунт